3085 Grøn-Koncert-2016---Photo Morten Rygaard All copyrights.jpg

Sikkerhed & lyd

 

 

Del:

Sikkerhed

Event Safety koordinerer sikkerheden på Grøn. Der er udarbejdet en risikovurdering og en beredskabsplan, som godkendes af Beredskabsmyndighederne og Politiet forud for arrangementets afvikling.

På koncertpladserne møder du vores eventvagter, som er uddannede til at hjælpe dig i alle tænkelige situationer. Eventvagterne vil, i tæt dialog med vores gæster, bidrage til at alle får en god dag.

Der vil være oprettet et antal førstehjælpsstationer på koncertpladserne, som bemandes af Event Safety’s førstehjælpsbehandlere og –assistenter. Der er ligeledes en læge til stede under koncertafviklingen.

Får du brug for hjælp under Grøn kan du henvende dig til vores eventvagter på pladsen eller til enhver bod/bar på området, som også kan bistå dig.

Lyd

Der er ingen love eller regler i Danmark, der regulerer, hvor højt man må spille over for et publikum. Kun naboer og medarbejdere beskyttes i henholdsvis miljø- og arbejdsmiljølovgivningen.

Vi oplever dog et stigende fokus fra de lokale myndigheder i forhold til stillingstagen på området angående lydpolitik samtidig med, at vi ønsker at sikre den optimale oplevelse for såvel koncertgæster som for vores medarbejdere og samarbejdspartnere på koncertpladserne.

Derfor har vi på Grøn indført følgende retningslinjer for lydniveau:

Det maximale gennemsnitlige lydniveau for hver kunstner må være max. 100 db målt over 15 minutter ved mikserpositionen. Der er ved begge sceners Front of House opstillet en lydmåler (10 EaZy), der skal hjælpe lydteknikeren til at overholde grænserne.

I de koncertbyer, hvor der af myndighederne gives enten mundtligt eller skriftligt forbud mod et lavere db, vil dette til enhver tid være gældende frem for de ovenstående 100 db.

Det vil være muligt at købe ørepropper på Grøn i boder/barer.

Der kan forekomme stroboskoplys under enkelte kunstnere!