3340 Grøn-Koncert-2016---Photo Morten Rygaard All copyrights.jpg

Kontantløs betaling

 

 

Del:

Grøn er kontantløs. Det betyder, at det ikke er muligt at betale med kontanter på pladsen. 

Hvilke betalingskort kan jeg benytte?

I alle vores barer og boder kan du benytte følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express
  • CUP
  • Eurocard
  • JCB International
  • Mastercard

Jeg har ikke noget betalingskort - hvad gør jeg?

Hvis du kun har kontanter med til Grøn, har vi selvfølgelig også en løsning til det. I vores pantbod kan vi sætte dine kontanter ind på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.

Hvornår er pantboden åben?

Pant- og Værdikortboden er åben fra 13.00-21.30. Alternativt kan du kontakte Muskelsvindfonden på reception@muskelsvindfonden.dk eller tlf. 8948 2222 i tidsrummet 9.00-15.00 (fredag 9.00-14.00).

Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit værdikort?

Når du køber dit værdikort i pantboden, opfordres du til at fotografere kortnummeret på bagsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks pantboden, som sørger for at lukke kortet og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Kan jeg betale med MobilePay i jeres barer og boder?

Nej, du kan ikke betale direkte med Mobile Pay. I Pant- og Værdikortboden kan du dog indsætte penge på et værdikort via Mobile Pay – og værdikortet kan bruges i alle faste boder.

Hvad sker der, hvis internettet bryder sammen?

Vi har generelt meget få nedbrud på vores internetforbindelse, men dankortterminalerne virker heldigvis også offline. I tilfælde af længere nedbrud kan gæster med debetkort, f.eks. VISA Electron, henvende sig i serviceboden, hvor de med dette kort kan købe et værdikort, som kan bruges i alle boder.

Hvordan får jeg restsaldoen på mit værdikort retur?

For tilbagebetaling af restsaldo kan du henvende dig i Pant- og Værdikortboden, hvor de vil overføre pengene til dit betalingskort. Det er desværre ikke muligt at tilbagebetale restsaldoen i kontanter, ligesom vi heller ikke har mulighed for at refundere via Mobile Pay. Har du ikke et betalingskort, skal du henvende dig til Muskelsvindfonden på reception@muskelsvindfonden.dk eller på 8948 2222 og oplyse dit kontonummer samt kortnummeret fra værdikortet, hvorefter restsaldoen vil blive overført til din konto.

Hvordan udbetaler I penge for pant?

Pant tilbagebetales i vores Pant- og Værdikortbod og bliver indsat direkte på et betalingskort eller et værdikort.

Har du indsamlet pant, men har ikke noget betalingskort, udbetaler vi pengene på et værdikort, som kan bruges i alle barer og boder. Ønsker du efterfølgende pengene udbetalt, kan du kontakte Muskelsvindfonden på reception@muskelsvindfonden.dk eller tlf. 8948 2222 og oplyse dit kontonummer samt kortnummeret fra værdikortet, hvorefter restsaldoen vil blive overført til din konto.