3301 Grøn-Koncert-2016---Photo Morten Rygaard All copyrights.jpg

Handicapforhold

I Muskelsvindfonden arbejder vi for at skabe plads til forskelle. Det betyder, at vi gerne vil have, at alle gæster får en fantastisk oplevelse på Grøn. Vi har i nedenstående beskrevet, hvilke tiltag der er på Grøn for publikummer med handicap.

Handicaptoiletter

På Grøn er der placeret toiletøer i hvert hjørne af pladsen. Der findes handicaptoiletter i alle toilet-øer. Ved handicappodiet til højre for Grøn Scene findes desuden et handicaptoilet med briks, lift og toiletstol - medbring gerne eget sejl. Vi gør alt for at holde kø-tiden ved toiletterne nede, fordi vi ved, at det er sjovere at høre musik med vennerne. Det kan dog tage tid at bevæge sig rundt på pladsen, og vi anbefaler derfor, at man går på toilettet i god tid.

Vis hensyn

På Grøn kan du få et “vis hensyn” armbånd. Vis hensyn armbåndet gør, at du kan komme hurtigere til et toilet. Der vil være “vis hensyn”-toiletter i alle toilet-øer på pladsen.
Vis hensyn armbåndet udleveres til personer, der ikke har mulighed for at stå længere tid i kø til toiletterne, grundet sygdom. Armbåndet udleveres i vores Information ved indgangen til koncertpladsen, mod forevisning af legitimation – eventuelt medlemskort til forening.

Podium for kørestolsbrugere

Ved Muskelsvindfondens telt i salgsfladen – til højre for Grøn Scene – er der indrettet et podium, hvorfra kørestolsbrugere har bedre udsyn til Grøn Scene.

Opladning af kørestol

Vi kan ikke garantere at du kan oplade din el-kørestol på pladsen. Derfor anbefaler vi, at du gør dette hjemmefra. 

Handicapparkering

Orientér dig på vores kort over Grøn pladserne, for at finde handicapparkeringen:

Amager
Kolding
Aarhus
Aalborg
Esbjerg
Odense
Næstved
Valby

Du kan finde kørselsvejledninger til alle byer under punktet "Find vej" under "Praktisk information". Adgang til handicapparkering gælder udelukkende gæster med handicapparkeringskort.

Har du yderligere spørgsmål til handicapparkeringen, kan du desuden kontakte Anders Berenth fra Muskelsvindfonden på mobil 2242 7312 eller anders@musk.dk. Han kan også fortælle dig, hvordan du herefter lettest kommer ind på selve koncertarealet. Skriv gerne i første omgang en mail - så vender Anders tilbage med svar her eller ringer til jer.

Vær opmærksom på, at pladserne ikke alle er asfalterede, og det derfor kan tage noget tid at komme frem til parkeringspladsen.

Ledsager

Er du handicappet og har et ledsagerkort, kan du altid få én hjælper med gratis på Grøn. Ledsagerkortet skal fremvises i indgangen. Nærmere information om ledsagerkort kan findes her.

Lyd

Der er ingen love eller regler i Danmark, der regulerer, hvor højt man må spille over for et publikum. Kun naboer og medarbejdere beskyttes i henholdsvis miljø- og arbejdsmiljølovgivningen.

Vi oplever dog et stigende fokus fra de lokale myndigheder i forhold til stillingstagen på området angående lydpolitik samtidig med, at vi ønsker at sikre den optimale oplevelse for såvel koncertgæster som for vores medarbejdere og samarbejdspartnere på koncertpladserne.

Derfor har vi på Grøn indført følgende retningslinjer for lydniveau:

Det maximale gennemsnitlige lydniveau for hver kunstner må være max. 100 db målt over 15 minutter ved mikserpositionen. Der er ved begge sceners Front of House opstillet en lydmåler (10 EaZy), der skal hjælpe lydteknikeren til at overholde grænserne.

I de koncertbyer, hvor der af myndighederne gives enten mundtligt eller skriftligt forbud mod et lavere db, vil dette til enhver tid være gældende frem for de ovenstående 100 db.

Det vil være muligt at købe ørepropper på Grøn i boder/barer.

Der kan forekomme stroboskoplys under enkelte kunstnere!