Del:

Er I en forening, studiegruppe eller noget helt tredje? Og kunne I tænke jer at tjene penge til lige dét, I har brug for i jeres forening? Så bliv lokalforeningsfrivillig på Grøn.

I alle byer har Grøn tilknyttet lokalforeninger, som kommer og hjælper med forskellige slags opgaver. Lokalforeningerne er vigtige for, at Grøn kan løbe rundt, og afhængig af byens størrelse har vi tilknyttet 100-450 personer hvert sted.   

Arbejdstid og opgaver

Arbejdsopgaverne spænder bredt. Det kan fx være oprydning af pladsen, at stå i bod eller at holde opsyn. Hvornår I møder ind og har fri afhænger af, hvilken arbejdsopgave I har. Men det er i gennemsnit i tidsrummet 11.00-22.00. Det er muligt at ønske om en specifik arbejdsopgave, og vi gør alt for at opfylde jeres ønske. Der kan dog være forskellige faktorer på dagen, såsom regnvejr og solskin og dermed færre/flere gæster end vi regner med, der kan gøre, at vi er nødsaget til at flytte rundt.

Hvad forventes af jer?

I skal kunne stille med minimum 10 personer. Derudover skal I udnævne en kontaktperson, som er bindeleddet til Grøn koncert. Det er den person, som er i dialog med lokalforeningskoordinatorerne, ansvarlig for kontrakten og modtager informationer om arbejdet på Grøn koncert.

Løn

Der aflønnes med 75 kr. i timen pr. frivillig, som går direkte til jer. Efter Grøn er afviklet, sendes en faktura i PDF til faktura@muskelsvindfonden.dk – hvorefter vi udbetaler beløbet.  

Vi sørger for, at I er godt klædt på

Inden koncertdagen sender vi, til alle frivillige i foreningen, en SMS med et link til en informationsside. Her finder I alt nyttig information om programmet, hvor man spiser, henter drikkevarer, tjekker ind og generel praktisk information.  

Udover at tjene penge får I

  • En sjov, hård og hyggelig dag med jeres medstuderende eller menneskerne i jeres forening
  • Gratis koncerter og forplejning hele dagen
  • En god samvittighed. Jeres arbejde støtter nemlig Muskelsvindfonden. Alt overskuddet fra Grøn går til at forbedre levevilkårene for mennesker med muskelsvind.
  • Eventerfaring – oplev en af Danmarks største events bag kulissen.

Lad os komme i gang!

Lyder det som noget for jer? Så kontakt lokalforeningskoordinator Julia Naldal på juna@muskelsvindfonden.dk eller tlf. 22652402.