groenkoncert_2015_jakobboserup118.JPG

Konkurrencebetingelser

 

Konkurrence: Vind #Grøn20 billetter til hele nytårsholdet 

Denne konkurrence er oprettet og drevet af Grøn. Konkurrencen er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc. – det vil sige, at konkurrencen hverken er sponsoreret og administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram.

Du vil som deltager i konkurrencen udelukkende få tilsendt Facebook-meddelelser, som omhandler konkurrencen. Dine oplysninger vil ikke blive givet videre til tredje part.

Hvem kan deltage?

Det er kun brugere, der har en Facebook og/eller Instagram-profil, der kan deltage i konkurrencen. Du deltager ved at skrive, hvem du fejrede nytår med i kommentarfeltet på Facebookopslaget. Ansatte hos Grøn, Tuborg og Muskelsvindfonden må ikke deltage i konkurrencen. 

Vinder

Grøn finder én vinder af konkurrencen. Konkurrencen slutter fredag d. 3. januar 2020. Vinderen kontaktes direkte via Facebook eller Instagram-besked lørdag d. 4. januar. Præmien bortfalder, hvis ikke vi får kontakt til vinderen.

Præmien

Vi trækker én vinder af #Grøn20 billetter til hele nytårsholdet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet i øvrigt.

Immaterielle rettigheder mv.

Ved deltagelse i konkurrencen garanterer du, at alle oplysninger du giver er sande og fuldstændige, ligesom du garanterer, at du i forbindelse med evt. uploads eller lignende har rettigheden til materialet og ikke krænker tredjemands ret. Ved deltagelse i konkurrencen og upload eller anden offentliggørelse af materiale overdrager du samtidig alle immaterielle rettigheder til det pågældende til Grøn og i øvrigt indrømmer en tidsubegrænset vederlagsfri brugsret til Grøn, idet omfang overdragelse ikke er mulig som følge af dansk præceptiv lovgivning.

Offentliggørelse

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at Grøn vederlagsfrit kan anvende dit navn, Facebook/Instagram-foto og det uploadede materiale i markedsføringsmæssige sammenhænge.

Hvad skal du i øvrigt vide?

Grøn er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Grøn er endvidere ikke ansvarlig for forsinkelser, herunder forsinkelser forbundet med afsendte meddelelser, dette uanset om forsinkelsen medfører, at en vinder får ringe eller ingen mulighed for at acceptere præmien inden en given frist. Ved mistanke om snyd har Grøn ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.

Facebook og Instagram er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.

Spørgsmål omkring konkurrencen eller aktiviteterne på siden kan rettes til:

Grøn, Muskelsvindfonden
Kongsvang Allé 23, Aarhus C
info@muskelsvindfonden.dk

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du automatisk ovenstående konkurrencebetingelser. Du bedes derfor læse konkurrencebetingelserne nøje, før du deltager i konkurrencen.