Del:

Har du lyst til at lave et stykke frivilligt arbejde? Har du mod på at lære 700 andre frivillige at kende? Har du mulighed for at rykke en dag, en weekend eller to uger i uge 29 og 30 ud af kalenderen? Og vigtigst af alt – har du lyst til at være en del af et unikt fællesskab og få en oplevelse ud over det sædvanlige? Så skal du være frivillig på Grøn!

Opgaver

På Grøn laver de frivillige alt fra at sætte scener, hegn og telte op til at stå i salgsboder og servere mad og drikkevarer til gæsterne. Derudover kan du være frivillig i indgangen, på lageret, lave mad til de andre frivillige osv. Der er med andre ord noget for enhver smag. Når du er afsted på Grøn, skal du regne med at være på arbejde fra tidlig morgen til sen aften. På Grøn er du som hovedregel sammen med dit hold både om dagen og om natten, og du arbejder, hygger og sover med holdet.


Overliggerdage

Mellem den første og anden halvdel af Grøn holder alle de frivillige tre dage fri (de såkaldte ”overliggerdage”), hvor der er mulighed for at slappe af eller hygge med alle de andre, inden anden halvdel af turen går i gang. De tre fridage er dog kun for de frivillige, der er med på hele turen, som alt i alt varer 14 dage.


Fællesskab

Det er sjovt at være frivillig på Grøn – men det er også hårdt arbejde. Der skal slides og slæbes, men vi løfter i flok. Derfor vil du – ud over at få nye bekendtskaber, udføre et stykke humanitært arbejde og få rykket ved dine grænser – opleve at være en del af et helt særligt fællesskab. Derfor bliver de frivillige også ved med at komme igen år efter år.

 
Tilmeld dig

Tilmeld dig eller få mere information på Crewet, eller tag fat i Jacob Bostrup på tlf. 22652416 eller mail jabo@muskelsvindfonden.dk