7004 Grøn 2018 --- Photo Morten Rygaard All copyrights_MRP9156.jpg

Bliv frivillig på Grøn

Del:

Har du lyst til at lave et stykke frivilligt arbejde? Har du mod på at lære 700 andre frivillige at kende? Har du mulighed for at rykke en dag, en weekend eller to uger i uge 29 og 30 ud af kalenderen? Og vigtigst af alt – har du lyst til at være en del af et unikt fællesskab og få en oplevelse ud over det sædvanlige? Så skal du være frivillig på Grøn!

Grøn har brug for 700 hårdtarbejdende frivillige hvert år. Når du er frivillig på Grøn bliver du en del af Crewet, som det hedder, når man er en del af Muskelsvindfondens frivillighedskorps. Crewet består af mere end 1400 festlige, skøre, arbejdsomme og livsglade mennesker.

På Grøn laver de frivillige alt fra at sætte scener, hegn og telte op til at stå i salgsboder og servere mad og drikkevarer til gæsterne. Derudover kan du være frivillig i indgangen, på lageret, lave mad til de andre frivillige osv. Der er med andre ord noget for enhver smag. Når du er afsted på Grøn, skal du regne med at være på arbejde fra tidlig morgen til sen aften. På Grøn er du som hovedregel sammen med dit hold både om dagen og om natten, og du arbejder, hygger og sover med holdet. Mellem den første og anden halvdel af Grøn holder alle de frivillige tre dage fri (de såkaldte ”overliggerdage”), hvor der er mulighed for at slappe af eller hygge med alle de andre, inden anden halvdel af turen går i gang. De tre fridage er dog kun for de frivillige, der er med på hele turen, som alt i alt varer 14 dage.

Det er sjovt at være frivillig på Grøn – men det er også hårdt arbejde. Der skal slides og slæbes, men vi løfter i flok. Derfor vil du – ud over at få nye bekendtskaber, udføre et stykke humanitært arbejde og få rykket ved dine grænser – opleve at være en del af et helt særligt fællesskab. Derfor bliver de frivillige også ved med at komme igen år efter år.

Crewet er også med på Roskilde Festival, Cirkus Summarum, samt øvrige arrangementer, hvor Muskelsvindfonden deltager.

Få mere information på crewet, hvor du kan se og læse meget mere om at være frivillig på Muskelsvindfondens arrangementer. Her kan du også melde dig som frivillig.