groenkoncertkolding_2013_JakobBoserup161.JPG

Billetter

Billetpriser 2019

250 kr. inkl. gebyr (til og med d. 28. februar 2019)

275 kr. inkl. gebyr (til og med d. 14. juni 2019)

299 kr. inkl. gebyr (til og med koncertdagen)

Billetterne kan købes online på www.groenkoncert.billetten.dk eller fysisk i føtex og Bilka

Det er muligt at købe billet i døren på koncertdagen. Her koster billetten 350 kr. Vi tager forbehold for, at koncerten kan være udsolgt på forhånd.

Indgang

Alle vores billetter er byspecifikke. 
Vi kan scanne din billet både på print og på telefonen.

Ind- og udgang på dagen

I informationen på Grøn kan du købe et armbånd, der giver dig mulighed for at færdes ind og ud af pladsen på selve dagen. Armbåndet koster 50 kroner.

Ledsager

Er du handicappet og har et ledsagerkort, kan du altid få én hjælper med gratis på Grøn. Ledsagerkortet skal fremvises i indgangen. Nærmere information om ledsagerkort kan findes her.

Vi glæder os til at se dig til Grøn! 

"Hele turen"-billet (alle otte koncerter)

Vi får hvert år nogle få forespørgsler fra fans og fanklubber, som gerne vil have mulighed for at komme og se deres idol til alle vores otte koncerter - det er vi rigtig glade for. For at komme med til alle otte koncerter, skal du købe en skriggrøn billet. Den koster 799 kroner og skal købes på forhånd via vores online billetsalg. 

Vi ved, at flere ønsker at campere uden for pladsen, når vi kører rundt fra by til by. Det er vigtigt for os at understrege, at det ikke er tilladt at campere på eller uden for pladsen. Det er en arbejdsplads, hvor mange lastbiler, trucks etc. arbejder hele natten og morgenen, og det er derfor ikke sikkerhedsmæssigt forsvarligt at overnatte ved pladsen. Vi vil rigtig gerne have, at I alle kommer sikkert frem til alle byer, og vi henviser derfor til, at I overnatter på de nærmeste campingpladser, som findes her: 

København:

Copenhagen Camping

Danhostel

Kolding:

Dancamps

Aarhus:

Aarhus Camping

DCU-Camping Blommehaven

Aalborg:

Aalborg Familie Camping

Aalborg Camping og Hytteø

Esbjerg:

Darum Camping

Esbjerg Camping

Odense:

DCU-Odense City Camp

Næstved:

Nåby Camping