9000-groen-stemning-photo-morten-rygaard-all-copyrights_dsc3134-1.jpg

Vigtig information om dine billetter til Grøn 2020

7. april '20
Del:

Grøn 2020 er aflyst grundet COVID-19 – vi kommer derfor til at savne dig og livemusikken denne sommer. Har du købt billet til Grøn 2020, har vi sendt dig en mail med nærmere information om, hvad der skal ske med dine billetter. I mailen har vi givet dig følgende tre muligheder: 

 

1) Få overført dine billetter til samme koncertby i 2021  

2) Donér pengene til Muskelsvindfondens arbejde i 2020 

3) Få refunderet dine billetter 

 

Har du ikke modtaget mailen selvom du har købt billetter til Grøn 2020, skal du kontakte Billetten på service@billetten.dk. 

  

Har du spørgsmål?   

Vi har samlet svarene på nogle af de mest stillede spørgsmål, vi har modtaget fra jer, angående billetombytning og refusion. Finder du ikke svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os på groen@muskelsvindfonden.dk. 
 
Jeg vil gerne ændre by til næste år. Kan jeg det? 
Du kan godt ændre din koncertby til næste år. Ved ændringer i din ordre bedes du kontakte Billetten på service@billetten.dk. Billetten kontakter dig herefter for at gennemføre ændringerne, så vidt det er muligt. Du skal regne med, at der vil være et servicegebyr i forbindelse med en ombooking.  
 
Kan jeg donere et valgfrit beløb til Muskelsvindfonden?  
Vi er taknemmelige for al den kærlighed til Muskelsvindfonden, vi mærker fra alle jer, der har købt billet til Grøn. Din donation er en stor hjælp i en tid, hvor alle Muskelsvindfondens indsamlingsarrangementer er aflyst, og alle donationer bidrager til at sikre vores arbejde for mennesker med muskelsvind. Vil du støtte vores arbejde med at skabe plads til forskelle i samfundet, kan du nemt støtte med en donation her. 

Hvornår får jeg mine penge retur?  
Vi refunderer beløbet for billetterne efter deadline d. 15. maj 2020. Ved øvrige henvendelser kan I forvente svar inden d. 15. juni 2020.  

 

 

Vi glæder os til at se jer igen til Grøn i 2021! 

Se turnéplanen for Grøn 2021 her.