Del:

I fredags udsendte Grøn-aktuelle Scarlet Pleasure singlen ’Limbo’ og i dag overrasker hit-trioen med en helt ny EP. De glæder sig til at præsentere deres nye sange på P3-scenen til sommer.

 

Scarlet Pleasure er drønet ind i det danske forår som en tunet Vespa. Singlen ’Deja Vu’ blev i løbet af ganske få uger certificeret Guld, mens hitsinglen har tilbragt hele fire uger som #1 på dansk radio.

 

I dag udsender Scarlet Pleasure EP’en ’Limbo’, hvor titelsangen ifølge bandet kan ses som en slags part II til ’Deja Vu’. Forsanger Emil Goll forklarer: ”Måneskinsfester i Thailand, dekadente udskejelser i St. Tropez og happy hour på det lokale diskotek i provinsen. Vi ser den overalt: virkelighedsflugten. ’Deja Vu’ var et portræt af én mands skæbne, mens ’Limbo’ er et portræt af en generation.”

 

Når det kommer til musikken, er der alt andet end tale om limbo, når man snakker Scarlet Pleasure. Trioen fornyer sig selv gang på gang - altid båret af det unikke Scarlet-touch og lysten til at udfordre. Det gjorde trioen i den grad med ’Deja Vu’, og på ’Limbo’ er Goll & co. endnu engang fremadskuende:

 

”I Scarlet Pleasure har vi leget på kryds og tværs af popmusikken, og vores mål er at lave noget der står alene – hver gang! Vi er unge, og ungdommen gider ikke opleve noget, som den allerede har oplevet før.”

 

Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone tager sangene fra ’Limbo’ med på græs og sætter gang i festen på årets Grøn.