Grøn er klar med første navn på årets program. Der er lagt op til en fest af kaliber, når Scarlet Pleasure gentager succesen fra 2017 og tager deres helt særlige blanding af 80’er pop og R&B med til Grøn 2019. 
 
De tre drenge fra Scarlet Pleasure har siden debutalbummet ´Youth Is Wasted on the Young´ sat fut under festen med deres smittende popmusik, og i 2019 lægger de igen vejen forbi Grøn. Gruppen har bl.a. stor-hittet herhjemme med numre som Limbo, Good together, Windy og Deja vu, samt vundet et hav af priser for deres helt særlige lyd og stil, der blander alt fra jamaicanske rytmer til 80’er pop. 
 
Gruppens første møde med Grøn var da også noget ganske særligt, da de udover en fantastisk koncert også påtog sig titlen som årets Plads til Forskelle-ambassadører. Det er altså et band, der har bidraget til Grøn-ånden med både musik og fokus på Grøns arbejde med at skabe mangfoldighed og opmærksomhed omkring dem, der rækker ud over sig selv og gør en forskel for andre. 
 
Derfor er det også et særdeles spændt band, der glæder sig gensynet med Grøn:
 
Vi glæder os helt vildt at spille på Grøn i 2019. Vi har meget stærke minder om vores debut på Grøn i 2017, og det bliver helt specielt at vende tilbage. Det er en intens følelse af symbiose at rejse landet rundt i en karavane med andre bands og alle de frivillige - og så glæder vi os til at spille nye sange for publikum!
 
Gruppen har da også allerede lagt an til en sommer, hvor de uddeler masser af kærlighed og plads til både de intime øjeblikke og den helt store fest. Gruppen fortsætter: 
 
Publikum kan som altid, når Scarlet Pleasure spiller koncert forvente sig en glad og inviterende koncert – der bliver ikke noget med at kigge ned i gulvet – vi kommer udover scenekanten til publikum og skaber fest og glæde, hvor du både kan zone ud og feste igennem. Det bliver sexet.