Til sommer kan Grøn-publikummet se frem til en vaskeægte Grøn-debut, når SAVEUS bringer højenergiske hits til Grøn 2019.

Martin Hedegaard og SAVEUS overraskede alt og alle i 2015 med førstesinglen "Levitate Me", der strøg direkte ind på hitlisternes førstepladser. I 2017 udgav de debut-ep’en "Will Somebody Save Us", der, udover "Levitate Me", indeholdt hitsene "Everchanging" og "Will Somebody Save Us"Siden har SAVEUS spillet Danmark tyndt, og i 2018 udkom debutpladen "Neuro", der blev taget godt imod af anmelderne. SAVEUS har efterhånden etableret sig som et af landets fineste live-bands, og til sommer er de klar til at demonstrere dette på Grøn 2019.  

For bandet repræsenterer Grøn noget, der rækker ud over musikken. Noget de også selv forsøger at opnå med deres musik: 

I SAVEUS stræber vi altid efter at skabe et stærkt fællesskab, når vi spiller musik, og det synes vi også, at Grøn gørGrøn gør et stort stykke arbejde for at samle folk omkring et rigtig, rigtig godt formål. Det har vi brug for nogle flere, der gør. 

Med masser af hits, høj energi og stærkt fælleskab, kommer SAVEUS uden tvivl til at sætte gang i et brag af en fest, når bandet til sommer står på scenen til Grøn 2019.