Det er nu blevet tid til at indstille projekter til Plads til forskellen-prisen og pærfekt-prisen. Sommerens indsamling til plads til forskelle-prisen som Carpark North, VRS, Nova og Grøn har stået for, er gået over al forventning. I 2019 er der indsamlet 160.000 kr, hvorfor vi kan vækste Plads til forskelle-prisen med 50% til 150.000 kr. og samtidig uddele en ekstra pris, som vi kalder Pærfekt-prisen på 10.000 kr.  

Plads til forskelle-prisen er et økonomisk bidrag, der gives til et konkret projekt, indsats, initiativ eller kampagne, som arbejder for at styrke mangfoldigheden i det danske samfund. Både enkeltpersoner og non-profit organisationer og - foreninger kan indstilles til at modtage Plads til forskelle-prisen. Det kan for eksempel være et projekt eller initiativ med en mangfoldighedsdagsorden inden for diskrimination af grupper og individer på baggrund af for eksempel køn, hudfarve eller seksuel orientering, eller tilgængelighed for mennesker med et fysisk eller psykisk handicap. Læs mere om Plads til forskelle-prisen her.

Pærfekt-prisen er en pris der sætter fokus på det uperfekte. Mange har alt for travlt med at stræbe efter det perfekte. Eller i hvert fald at fremstille sig selv som perfekte. Pærfekt er et opgør, et oprør, mod idealet om det perfekte. En norm, som ingen af os kan eller har lyst til at leve op til. Pærfekt er en opfordring til at lægge Instagram-filtrene fra sig, sænke skuldrene og acceptere, at vi selv og livet er fejlbarlig. I Muskelsvindfonden har vi en ambition om at gøre vores til, at verden blive mere Pærfekt, men vi kan ikke gøre det alene. Det er en holdindsats. Derfor udlodder vi 10.000 kr. til dig eller jer, som har en ide, har taget et initiativ eller arbejder med et projekt, som arbejder i Pærfekts ånd. Læs mere om Pærfekt-prisen her.

Læs mere om, hvordan du indstiller projekter til Plads til forskelle-priserne her.

Deadline for indstilling er den 6. oktober.