Phlake fik sit store gennembrud i 2015 med singlen ’Pregnant’, og blev på rekordtid et af Danmarks mest populære bands. Siden de for første gang gjorde hele Danmark bløde i knæene, har duoen udgivet to albums og et væld af hitsingler. Nu er de to Albertslund-drenge klar til at debutere på Grøn'18, når de til sommer sender lækkerhed ud over græsset:

På Grøn Koncert kommer vi til at spille alle vores allerbedste sange. Det bliver bare en lykkerus og det glæder jeg mig til at dele med alle dem som kommer og hygger på Grøn. Man kan forvente sig en koncentreret Phlake-oplevelse, så tag svedbånd på og gå tidligt i baren, fordi det kan godt kræve lidt ekstra væske”, siger Mads Bo.

Grøn energi

Der er mange, der forbinder Grøn med sommerhygge, havefest-stemning og fællessang. Det er et billede som de to drenge i Phlake kan genkende:

Vi kan godt lide god musik i grønne omgivelser, vi kan godt lide grøn energi, vi kan godt lide at drikke de grønne, og vi kan godt lide bare at hænge ud og hygge os med vores venner, familier og kærester i gode omgivelser i den danske sommer. Og det kommer vi til at gøre sammen med alle de andre gode mennesker på Grøn 2018. Vi glæder os helt sindssygt!”, siger Jonathan Elkær.

Phlake udgøres af Mads Bo på vokal og Jonathan Elkær bag knapperne.