3340 Grøn-Koncert-2016---Photo Morten Rygaard All copyrights.jpg

Kontantløs er det nye Grøn

10. maj '17
Del:

Du er stadig mere end velkommen til at svinge Dankortet til Grøn 17, men som noget helt nyt går vi i år kontantløs.

Det betyder, at du ikke længere kan bruge kontanter på pladsen - men bare rolig. Hvis du lige har hævet en splintrende ny og lækker 500-kroneseddel, som du har glædet dig til at fyre af til Grøn, er der stadig håb.

Du kan nemlig bare gå en hurtig tur forbi pantboden, hvor vores fantastiske frivillige står klar til at sætte alle dine kontanter ind på et værdikort, som du kan bruge på hele pladsen. 

 

Et værdikort? Hvad er det for noget?

Værdikortet får du udleveret gratis i vores pantbod, som er åben kl. 13.30-21.30. Du kan sætte penge ind på det ved hjælp af kontanter eller MobilePay. Kortet fungerer på samme måde som et Dankort og kan bruges i alle boder på pladsen. 


Hvad hvis jeg ikke får brugt alle pengene på værdikortet?

Når dagen er gået på hæld, og du ikke fik brugt alle pengene på dit værdikort, fordi du havde alt for travlt med at flirte med hende den søde, du mødte til Christopher-koncerten, så fortvivl ej.

Hvis du er hurtig, kan du få restsaldoen tilbagebetalt til dit betalingskort i pantboden, inden den lukker kl. 21.30.

Hvis ikke du når det, eller hvis du ikke har et betalingskort, kan du henvende dig på reception@muskelsvindfonden.dk eller 89 48 22 22. Her sidder nogle søde medarbejdere klar til at hjælpe dig. Alt du skal gøre er at oplyse dit kontonummer samt kortnummeret fra værdikortet, så bliver restsaldoen overført til din konto.

 

Jeg er lidt klodset. Hvad hvis jeg taber mit værdikort?

Det er ikke altid nemt at holde styr på sine kort - det kender vi vist alle sammen. Derfor er det en rigtig god idé at tage et billede af kortnummeret på bagsiden af dit værdikort, så snart du får det udleveret.

Hvis uheldet så er ude, kontakter du de frivillige i pantboden, som kan lukke dit kort og overføre restsaldoen til et nyt kort. 

 

Sidste år fik jeg kontanter tilbage, da jeg afleverede min pant i pantboden. Kan jeg stadig få det i år?

Til Grøn 17 får du ikke kontanter udbetalt, når du indleverer pant. I stedet bliver pengene i år sat direkte ind på dit betalingskort eller på et værdikort.

Hvis du efter din tur på Grøn gerne vil have pengene udbetalt til din bankkonto, kan du henvende dig på reception@muskelsvindfonden.dk eller 89 48 22 22 - så bliver restsaldoen overført til din konto.

 

Jeg tager mit betalingskort med til Grøn 17 - men hvilke slags virker derude?

I alle vores barer og boder kan du benytte følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express
  • CUP
  • Eurocard
  • JCB International
  • Mastercard

Jeg har ikke altid mit betalingskort på mig. Til gengæld har jeg altid min mobil med, så jeg er klar til at tage selfies foran scenen. Kan jeg bruge MobilePay på pladsen? 

Mobilen er perfekt til selfies på Grøn, men du kan desværre ikke bruge den til at betale med MobilePay i vores barer og boder. Til gengæld kan du i pantboden bruge MobilePay til at indsætte penge på et værdikort, som du kan bruge overalt på pladsen.

 

Ej, helt ærligt. Jeg synes, det hele virker ret forvirrende. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du skal forholde til, at Grøn nu bliver kontantløs, kan du henvende til på reception@muskelsvindfonden.dk eller 89 48 22 22. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og klæde dig godt på til Grøn 17!