Oliver Kesi har siden 2011 sat sit tydelige præg på dansk hip-hop og grime under navnet Kesi. Til sommer tager han sin hårdtslående hip-hop fra hjertet af Nørrebro med til Grøn, hvor han for første gang skal være med til at sætte skub under den helt særlige Grøn-ånd.

Kesi startede sammen med Gilli og Benny Jamz den danske bølge af grime i 2011 og har sidenhen udviklet sig til at blive en af landets største pop/urban sangskrivere og artister.  Over de seneste par år har han sammen med produceren Hennedub skabt en genkendelig lyd, som har ført hits som 'Følelsen', 'God dag', 'Kom Over' og 'Su casa' med sig, der har ført til topplaceringer på Spotify, radio og den officielle single chart.  Kesi blev i 2017 indstillet til hovedprisen til P3 Guld, og har i 2018 udgivet to af årets sommer hits (Kom Over og Su Casa). Nu er turen så kommet til Grøn, hvor Kesi i år vil indtage det danske sommerland med lige dele gang-i-den og fællesskab.

Om sit makkerskab med Grøn siger Kesi:

Noget af det jeg har til fælles med Grøn, er for det første, at vi begge to godt kan lide at samle mange mennesker rundt om os, og for det andet at vi begge to godt kan lide en god fest. Så jeg er sikker på, at vi nok skal blive et godt makkerpar.

Den gode fest har Kesi også sørget for på streamingtjenesterne, hvor hans stribe af ørehængere er blevet afspillet over 65 millioner gange. Det er altså en særdeles populær herre, der ligger vejen forbi Grøn. Måske endda også med nye numre i tasken:

På Grøn bliver det en fed blanding af nye sange og gamle sange- måske nogle helt nye sange, så publikum kan forvente sig en sindssyg fed fest med en masse energi, hvor man kan slippe sig fri sammen med mig.

Sidst men ikke mindst glæder Kesi sig også til at blive en del af et Grøn-program, der i vanlig Grøn-stil dækker et bredt spektrum af bands og genrer:

Grøn er en fest, der gør en forskel, fordi der er plads til alle, og den samler en masse mennesker, der normalt ikke ville være til de samme koncerter. Det bliver fedt, med så bredt et line-up af forskellige fede kunstnere, der kommer og spiller.