coverbillede4.jpg

Grøns frivillige hjælper Muskelsvindfondens medlemmer

25. marts '20

På Grøn har vi verdens sejeste frivillige <3 

Muskelsvindfondens frivillige, der får Grøn op at stå hver sommer, har lavet et crew-korps, hvis formål er at hjælpe Muskelsvindfondens medlemmer, som er særligt udsatte i denne corona-tid. Medlemmerne med muskelsvind tager helt særlige forholdsregler for ikke at blive smittet med covid-19, og derfor har de frivillige sat ind for at hjælpe med fx at handle. 

Indsatsen bliver koordineret af Muskelsvindfondens medlems- og indsamlingsafdeling, som sammen matcher frivillige og medlemmer der bor i samme område. Teamleder i indsamlingsafdelingens frivillighedskontor, Gitte Valentin, udtaler: "Muskelsvindfondens crew er en kæmpe muskel at sætte i sving. Den består af en helt specielt type mennesker. De er passionerede og sætter fællesskab og samfundssind i højsædet. De er vant til at løfte i flok, selv om de alle er meget forskellige. Rent statistisk er de præcis lige så forskellige og individuelle som resten af Danmark. Crewerne understøtter en kultur, der er præget af plads til forskelle, og de brænder for at hjælpe, der hvor det giver mening."

 

Vi hjælper hinanden på afstand.

Der bliver taget alle nødvendige forholdregler i forbindelse med det seje initiativ, sådan at ingen af medlemmerne med muskelsvind udsættes for unødig smitterisiko. Alle sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til hygiejne og afstand bliver fulgt grundigt, hvorfor at indkøbsposen bliver stillet på dørtrinet og udvekslingen af penge foregår via MobilePay. 

De frivillige på Grøn er en kæmpe ressource og kender Muskelsvindfondens formål om at skabe plads til forskelle. Det, kombineret med at de forstår situationens alvor for de mennesker, der er medlem af Muskelsvindfonden og som de hver sommer arbejder frivilligt for, gør dem til en helt unik gruppe af super-crewere

Læs mere på https://muskelsvindfonden.dk/nyheder/crew-korps-rykker-ud/