7004 Grøn 2018 --- Photo Morten Rygaard All copyrights_MRP9156.jpg

Grøns frivillige er nomineret til "Årets frivillige" ved Danish Music Award

21. september '19

Grøns rygrad og kerne – vores frivillige, også kendt som ’crewet’ - er nomineret til en Danish Music Award for deres indsats på Grøn.

750 frivillige tager hvert år ud på den GRØNNE karavane hvor de 8 gange bygger en koncertplads og flytter den over natten. De fylder 56 lastbiler (som er kørt af frivillige chauffører) hver aften og gav i 2019 ikke mindre end 170.500 gæster en helt unik koncertoplevelse sammen med nogle af Danmarks største musikere og bands.

Vi er sindssygt stolte over vores frivilliges indsats, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at vi har verdens bedste frivillige. Derfor synes vi også, det er fuldt fortjent, at de er nomineret til prisen "Årets frivillige" ved Danish Music Award, som uddeles den 17. oktober.

Ny kategori til Danish Music Award

"Årets frivillige" er en ny kategori ved Danish Music Award". Kategorien sigter mod at hylde alle de mennesker, som sørger for, at livemusikken kan trives på de danske koncertscener. 

De nominerede og vindere til Danish Music Award vælges af et af IFPI-nedsat DMA-Akademi, som først offentliggøres på aftenen for Danish Music Award.

De nominerede i kategorien offentliggøres løbende frem mod showet den 17. oktober. De nominerede kan ses her.