VALBY_UDSOLGT_SoMe_1200px6.png

Grøn melder udsolgt i Valbyparken!

28. juli '18

Muskelsvindfonden og Tuborg melder alt udsolgt til søndagens Grøn i Valby med 35.000 solgte billetter. Det er Grøns sjette udsolgte koncert i år.

 

Anden halvdel af Grøn-karavanen er i fuld gang og Grøn i Valby er den sjette koncert, som Tuborg og Muskelsvindfonden kan melde udsolgt. Således vil 35.000 publikummer indtage Valbyparken i morgen, når den sidste Grøn koncert løber af stablen. Her publikum kan glæde sig til at opleve årets line-up bestående af Lukas Graham, Aqua, Suspekt, D-A-D, Cisilia X Joey Moe og Phlake samt DJ’s Josefine Winding og Emma Acs og R&B/pop-prinsesserne Ericka Jane og Iris Gold.

 

Vil man opleve de grønne koncerter i år, kan man stadig nå at sikre sig en billet til dagens koncert i Næstved. Dog skal man være hurtig, da der er meldt få billetter tilbage.

 

Indsamlingschef i Muskelsvindfonden Theis Petersen udtaler:

Det er jo helt fantastisk med seks udsolgte koncerter - vi smiler helt op over begge ører. Det er første gang nogensinde i Grøns historie, at vi har haft hele seks koncerter udsolgt. Vi er så glade for den store opbakning omkring koncerterne og ser frem til at afrunde Grøn 2018 med 35.000 festglade publikummer på søndag”.