GK_Cover_www_artister_1440-x-500_gb.jpg

Konferenciers Grøn 2019

26. februar '19

Jacob Haugaard og Simon TJ sætter sammen med GO’NOVA værterne Dennis Ravn og Signe Krarup igen i år fokus på festen, det gode formål, sammenholdet og musikken, når Grøn Koncert løber af stablen for 37. gang. De over 100.000 publikummer og 700 frivillige kan altså se frem til at fejre fællesskabet i fint selskab, når de sammen med nogle af Danmarks bedste artister vil holde Grøn-ånden højt sommeren over. NOVAs radioværtsduo, der deltager på Grøn for andet år, er også allerede spændte. Signe og Dennis udtaler:

 ”Vi havde en fantastisk oplevelse sidste år på Grøn. At opleve stemningen, sammenholdet blandt de frivillige og festen i de otte byer var helt vildt. Så da vi blev spurgt, om vi ville gøre det igen, kunne vi naturligvis ikke sige nej. Det er en ære” lyder det samstemmigt fra Dennis og Signe.

Turplan for Grøn Koncert 2019

Grøn Koncert finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby. Grøn Koncertprogrammet for 2019 er endnu ikke offentliggjort. Navne på årets artister offentliggøres løbende dette forår.