Tuborg og Muskelsvindfonden har siden 1983 sammen præsenteret Grøn. Når du er gæst på Grøn, støtter du Muskelsvindfondens arbejde for at skabe plads til forskelle i samfundet. Plads til det mangfoldige, anderledes og uperfekte. Du er medvirkende til, at vi kan gøre en forskel. Så tak fordi du er med til festen! 

Grøn er en tradition. Det er fest og hygge. Kolde øl og varme sommerdage. Tid med venner og familie og god musik. Men Grøn er meget mere end det. Grøn er en fest, der gør en forskel. Al overskuddet fra Grøn går nemlig til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe plads til forskelle i samfundet.  

Plads til forskelle er en vision, der handler mere om mennesker som dig og dine venner, end den handler om muskelsvind. I dag er der er alt for mange mennesker, der kæmper med en følelse af ikke at slå til, en følelse af at være forkert, anderledes eller lukket ude af samfundet, og det kæmper vi for at ændre. På Grøn synes vi, at det er helt perfekt at være uperfekt. Her er alle velkomne. Sådan har det været i mere end 30 år – og sådan bliver det ved med at være.  

Når du er med til Grøn - enten som gæst eller frivillig - er du med til at nedbryde fordomme ved at feste med mennesker, der er forskellige fra dig selv, og så er du med til at sikre, at mennesker med handicap kan leve et aktivt liv. Grøn skaber nye fællesskaber og forståelse - både til festen og bagefter. Muskelsvindfonden bruger nemlig overskuddet fra Grøn til at styrke mennesker med muskelsvind og deres familier ved at etablere grupper over hele landet, hvor mennesker kan få rådgivning og støtte.