Suspekt og Grøn har efterhånden et stærkt bånd – gruppen har været med rundt i 2008, 2014 og 2016 - plus ’det løse’, hvor drengene har optrådt til koncerter som del af andre konstellationer. Der er altså tale om regulære Grøn-veteraner. De har ikke kun musikken til fælles med Grøn - Suspekt er gennem årerne blevet ambassadører for Muskelsvindsfondens vision ’Plads til forskelle’, og de tre Vestegnsdrenge er stolte over at kunne støtte op om den forskellighed og mangfoldighed Grøn repræsenterer. 

Men hvorfor synes Suspekt, at Grøn er så fedt? Emil Simonsen med kunstnernavnet Orgi-E fortæller:

”Det er nok det ultimative at spille Grøn, der er fest og ballade og gode dage. Men det er også meget mere end det – det vildeste er nok alle de frivillige som arbejder for Grøn. De arbejder mega hårdt, men fester også og giver den alt hvad de har. Det er en form for socialt frirum og fællesskab, hvor der er plads til alle - det er vigtigt for os.”

Den får 380 kilometer i timen på scenen

Efter 20 år på scenen har Suspekt efterhånden noget af et bagkatalog at vælge imellem - lidt af et luksusproblem, når setlisten til Grøn skal stykkes sammen. En ting er dog sikkert: der kommer knald på. 

”Når man spiller på Grøn, så er det ikke 90 minutter, hvor du når at komme op og ned i dynamikken i settet. Det hele er lidt kortere end normalt, så man skal forvente sig nogle virkelig intense koncerter. Vi kommer med 380 km i timen og brager igennem!” siger Andreas Bai Duelund (Bai-D).