GK_ODENSE_UDSOLGT_1440x500px.jpg

Anden halvdel af Grøn-karavanen er netop skudt i gang i Esbjerg, og Muskelsvindfonden og Tuborg kan nu melde alt udsolgt til morgendagens koncert i Odense med 27.000 solgte billetter. Grøn i Odense bliver dermed den tredje udsolgte koncert på årets tour, og Muskelsvindfonden anbefaler, at man sikrer sig en billet til de kommende koncerter allerede nu.

 

Efter tre dages pause ruller Grøn-karavanen igen. Første stop er dagens koncert i Esbjerg, og i morgen indtager Grøn Odense, hvor Muskelsvindfonden nu kan melde totalt udsolgt. I Odense venter en dag med strålende solskinsvejr, god musik og kolde fadøl, og 27.000 publikummer kan derfor glæde sig over at have fået billet til at skråle med, når scenerne indtages af Dizzy Mizz Lizzy, ANNE SANNE LIS, Alphabeat, Scarlet Pleasure, Carpark North, Kesi, SAVEUS og Kato // Brandon Beal.

 

Indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen, udtaler:

”Vi har haft en fantastisk første halvdel af Grøn-touren og har glædet os til at indtage græsset igen efter tre dages pause. Begejstringen er nu kun blevet endnu større, da vi kan melde udsolgt i morgen i Odense, som er en af tourens største koncertbyer. Vi glæder os til en fantastisk solrig festdag i det fynske!”