Grøn på Tiøren Photo Morten Rygaard All copyrights_DSC1640.jpg

Første halvdel af Grøn 2018 totalt udsolgt!

23. juli '18

Fire ud af årets otte koncertdage på Grøn 2018 er afsluttet med helt fyldte koncertpladser på Amager, i Kolding, Aarhus og Aalborg. Det er første gang nogensinde, at Muskelsvindfonden og Tuborg har kunne melde hele første halvdel af Grøn-touren totalt udsolgt. I alt 89.000 festglade publikummer har indtil nu gæstet Grøn 2018, og festen fortsætter i fire nye byer denne uge, hvor billet-forsalget allerede har slået historisk rekord.

 

De første fire Grøn koncerter i den forgange uge bød alle på solskinsvejr, glade publikummer i festhumør og fremragende koncerter fremført af årets line-up bestående af Lukas Graham, Aqua, Suspekt, D-A-D, Cisilia X Joey Moe og Phlake samt DJ’s Josefine Winding og Emma Acs flankeret af stortalenterne Ericka Jane og Iris Gold.

Publikum fik også musikalske overraskelser med på vejen, da Suspekt inviterede Joey Moe og Jacob Binzer (D-A-D) på scenen, og der blev skrålet med i skumringen, da Suspekt gæstede Lukas Graham ved deres fælles sang ’Søndagsbarn’.

Allerede nu har Grøn slået rekord med 4 udsolgte koncerter. Det er aldrig sket før - og touren er kun halvvejs. Med endnu fire Grøn-byer tilbage på touren i hhv. Esbjerg, Odense, Næstved og Valby, opfordrer Muskelsvindfonden og Tuborg folk til at sikre sig en billet, da forsalget allerede nu viser historisk rekord.

 

Indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen udtaler:

”Det har været fire vidunderlige dage. Det er som altid den bedste følelse at komme rundt i landet og opleve mødet mellem festglade publikummer, fantastiske musikoplevelser og hårdtarbejdende frivillige, der sammen skaber magi! Det er af enorm stor betydning for Muskelsvindfondens arbejde, at så mange publikummer indtil nu har festet på Grøn 2018, og vi kan kun håbe på, at det fortsætter sådan de kommende fire koncertdage. Det tegner godt, forsalget har aldrig været bedre, så jeg kan kun opfordre til, at man får sin billet i hus allerede nu.”

 

Anden del af Grøn-karavanen starter igen torsdag den 26. juli, hvor Grøn 2018 gæster Esbjerg. Herefter kommer Grøn til Odense den 27. juli, Næstved den 28. juli og afslutter i Valbyparken i København søndag den 29. juli. Så hvis man ikke nåede at opleve Grøn på den første halvdel af touren, er det stadig muligt i de fire kommende koncertbyer.