Grøn præsenterer spritny scene på årets tour i form af Ghettoblasteren! Med den nye scene bliver der også tilføjet fire nye acts til årets program. Ericka Jane, Iris Gold, Josefine Winding og Emma Acs vil sørge for at der bliver skruet ekstra op for feststemningen, når de fyrer op for deres musik på Ghettoblasteren.

De fire up-and-coming kunstnere bevæger sig indenfor poppens verden, men ud i hver sin afkrog; fra psychpop og elektro til R&B og hiphoppens univers. Josefine Winding og Emma Acts vil starte festen på Ghettoblasteren, hvorefter Ericka Jane og Iris Gold vil vise hvad Danmarks nyeste R&B/pop-prinsesser har at byde på – og det er både attitude, dansebeats og vaskeægte talent.

 

Stortalenter med festgaranti
Indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen, er begejstret over at kunne løfte sløret for den nye scene på Grøn og siger om Ghettoblasterens line-up:

Vi har allerede præsenteret et program for årets Grøn med nogle af Danmarks allerstørste kunstnere – men vi vil gerne give vores publikum noget ekstra i år, og derfor har vi i år tilføjet en helt ny scene, Ghettoblasteren. Her har man mulighed for at stifte bekendtskab med noget af det allernyeste up-and-coming i dansk musik, og jeg er super stolt over at det er lykkedes os at få så dygtige og lovende talenter til at spille på Ghettoblasteren. Det er fire virkelig stærke personligheder, og de vil uden tvivl skabe en kæmpe fest på Ghettoblasteren!

Publikum genkender måske Ghettoblasteren fra Roskilde Festival, hvor den oprindeligt blev lanceret tilbage i 2014.