D-A-D sørger for masser af energi og el-spade, når de gæster Grøn for ottende gang til sommer. Siden 1980'erne har rockveteranerne turneret Danmark, resten af Europa og USA tyndt. Gruppen har eksisteret i omtrent ligeså mange år som Grøn, og bandet har været med hele syv gange siden debuten i 1995.

Selvom der er fart på, og bandet er vant til de største internationale scener, er det stadig noget helt særligt for Jesper Binzer, Stig Pedersen, Jacob Binzer og Laust Sonne at være med på Grøn.

“Det fede ved Grøn er, at det er ikke dedikeret til én gruppe men HELE Danmark, og det er fantastisk! Man smider alle fordomme fra sig, og der er plads til alle slags mennesker, både dem der fester igennem, og dem der bare gerne vil hygge sig stille og roligt. Og det er også sådan, det er med os; det er alle slags mennesker, der lytter til D-A-D, der favner vi bredt. Vi har jo et stort hjerte,” siger forsanger Jesper Binzer.

Grøns scenografimestre

D-A-D er kendt for at gøre noget ekstra ud af sine sceneshows på Grøn, hvor alt fra ild og kraner til en gigantisk blå sofa har været involveret gennem årene. Ifølge bandet selv bliver sommerens Grøn heller ingen undtagelse, når det kommer til ikonisk scenografi. Bassist Stig Pedersen siger:

“I år ryster vi virkelig posen for at give folket en fantastisk koncert. Vi har været igennem så mange forskellige ting gennem årene, at man bliver helt forpustet af at tænke på det. I år bliver for fedt, det bliver et rekordår – fordi det bliver godt vejr, og line-uppet er fabelagtigt!”