Oplev et unikt musikalsk møde på Grøn 2018, når Cisilia og Joey Moe starter festen til deres første fælles koncerter!  De to sangeres diskografi tæller bl.a. Joey’s ”YoYo”, ”Million” og ”Smukkest på en søndag” samt Cisilias ”Wild Child”, ”Samurai” og ”Vi to datid nu” - hits, du kan opleve live på Grøn, ledsaget af helt nyt og fælles musik.

Cisilia og Joey Moe er begge vokset op på Amager - en baggrund, der har givet dem en solid ballast til livet som popstjerner. Joey Moe fortæller:

”Vi kommer begge to fra Amager, fra den samme blok endda, så det føles på en eller anden måde helt naturligt at stå på scenen sammen. Det kommer man til at kunne mærke fra starten af. Det bliver en fest, men der kommer også til at være numre hvor vi åbner vores hjerter og synger vores historier ud”.  

Åbner det hele på hjemmebane

For første gang nogensinde starter Grøn i 2018 med en koncert på Tiøren ved Amager Strandpark. Cisilia og Joey Moe er første act på scenen, og får således mulighed for at åbne ballet - endda på deres absolutte hjemmebane. 

Cisilia fortæller, hvad det betyder for dem, og hvilken energi Grøn tilfører: 

”Jeg synes det er virkelig fedt at man kan få lov at åbne op på sin egen hjemmebane, at få lov at gøre det i sit eget hood. Vi glæder os helt vildt! Det bliver rigtigt fedt at lave et kæmpe show sammen med Joey - vi bringer blokken til Grøn! Det er så fedt at komme rundt forskellige steder i landet med Grøn og mærke folks modtagelse. Man kan ikke undgå at blive 100% inspireret af publikums glæde - det er sådan en fed følelse”.