Carpark North fejrer i år deres 20-års jubilæum, og publikum kan forvente en række helt særlige shows på årets grønne koncerter, som er det eneste sted man kan opleve Carpark North live i 2019!

Med Carpark North på plakaten er den danske sommer sikret lige dele kant, nerve og sammenhold. Den rå energi, der fik bandet ud til resten af landet, er nemlig ikke svundet, siden gruppen i slut 90’erne overrumplede både publikum og anmeldere.

Om at spille på Grøn siger bandet:

At spille på Grøn er en følelse af at starte et lille "riot". En protest mod sofahængeri og ensomhed. Mod hængefjæs og regnvejr. Og et oprør for "høren-til", kuldegysninger, vægtløshed og fadøl. På Grøn er vi alle en del af oprøret. Og vi mærker det ligeså meget på scenen, som publikum mærker det på græsset!

I radioen har gruppen været særdeles populære blandt andet med numre som "Transparent and Glasslike", "Human" og sidste års rockhit "Raise Your Head". Samlet er det blevet til hele fem gange som P3´s ”Ugens uundgåelige”.

Grøn-publikummet er i år ekstra heldige. Gruppen har nemlig valgt at Grøn skal være det eneste sted gruppen spiller live i hele 2019:

I år er femte år vi spiller Grøn, og det bliver bare bedre og bedre! Vi glæder os helt vildt til at fyre den af på Grøn i år. Både til at spille rockmusik, slikke solskin, drikke fadøl og til at hænge ud med publikum og vores mega dejlige kolleger backstage. Folk kan forvente et eksplosivt show og et ekstremt tændt band. Grøn er nemlig det eneste vi spiller i hele 2019!