Carpark North har med en karakteristisk grafik og et stærkt budskab om, at ”alle er forskellige, sammen er vi mere” lavet deres egen fortolkning af Muskelsvindfondens vision om at skabe plads til forskelle i samfundet. Bandet har designet et elegant og på samme tid stærkt udtryk til årets plads til forskelle t-shirt, som afspejler fællesskab og rummelighed over for andre mennesker. Om tankerne bag designet siger bandet:

Vi har forsøgt at lave et tankevækkende design. At vise, at de forskellige cirkler vi alle går rundt i, trods alt har en fællesmængde. Vi indeholder alle noget, der samler os. Fællesskabet er ikke en utopisk tanke, men noget vi kan skabe sammen. Men det kræver dog også, at man er aktiv: Man skal op af sofaen og træde ind i det, med hænder over hovedet, ligesom publikum på Grøn. Alle foran, på og bag scenen er med til at skabe noget sammen, der ikke var der før.

Med Plads til forskelle-prisen giver Muskelvindfonden sammen med Carpark North, VRS, NOVA og Grøn et økonomisk bidrag til konkrete projekter, indsatser, initiativer eller kampagner, der har til formål at skabe plads til forskelle i samfundet. Du kan støtte ved at købe t-shirten i din lokale føtex eller Bilka fra den 7. juni. Den koster 99 kr. Derudover kan du købe t-shirten på pladsen, hvor der kun er et begrænset antal til salg. Alt overskud fra salgets af t-shirts går til Muskelsvindfondens Plads til forskelle-pris.

Om Plads til forskelle-prisen

Der uddeles én hovedpris, der finansieres af de penge, der genereres ud fra salget af T-shirts i føtex og Bilka. Både enkeltpersoner, nonprofitorganisationer og foreninger kan indstilles til prisen, der gives til et projekt, der har til formål at skabe plads til forskelle. Formålet er at synliggøre, hvordan der arbejdes for at skubbe de samfundsmæssige barrierer og flytte holdninger, der begrænser pladsen til forskelle i vores samfund. Alle kan i efteråret 2019 indstille kandidater til at modtage Plads til forskelle-prisen, og det er en jury bestående af Carpark North, Grøn, NOVA og Muskelsvindfonden, der udvælger vinderprojektet, der modtager Plads til forskelle-prisen.