Danmarks største internationale popsucces Aqua er tilbage på Grøn18. Den legendariske popgruppe har været med på Grøn tre gange før, senest i 2008, hvor bandet netop var gendannet og med det ene hit efter det andet skabte fest, glæde og begejstring hos publikum. Ti år er gået, og Aqua er nu mere klar end nogensinde til at indtage Grøn-scenen igen. Lene Nystrøm forklarer:

”I kan forvente jer et band, som er bedre end nogensinde, og som kommer med ligeså meget energi, som vi altid har haft, og med et meget sammensvejset band, som vi har spillet med i mange år. Det kan man godt mærke, for vi har det sjovere end nogensinde. Og vi glæder os mere end nogensinde.”

Det unikke ved Grøn

Efter Aquas mening er der særligt to ting, som bandet har tilfælles med Grøn: En enorm kærlighed til det, man gør, og stor respekt for det, man laver. Dette gør Grøn til noget helt unikt i bandets øjne, og de føler det som en kæmpe ære at få lov at spille og hænge ud med alle de andre musikere, de frivillige og publikum. René Dif uddyber, hvorfor det er så dejligt at være på Grøn:

”På Grøn føler alle sig velkomne. Der er plads til alle mennesker med de forskelligheder, man nu måtte ha’, og det gælder både for publikum, de frivillige og alle dem, som kommer og spiller – der er jo alt fra A til Å. Og så sætter man sig bare ned med et tæppe, med et par havestole og nogle iskolde bajere og hører noget fed musik. Det er sådan én stor fest for alle, som andre festivaler ikke kan skabe på samme måde.”

Aqua er det sjette navn på plakaten og fuldender programmet til Grøn18.