Det bliver noget helt særligt, når Alphabeat efter fem års stilhed med både nyt materiale og de helt store hits vender tilbage til Grøn for at spille op til fest, dans og fællesskab sammen med Grøn-publikummet

Bandet har siden 2007 sat gang i dansefødderne med numre som "Fascination", "10.000 nights" og "Boyfriend", der alle sammen strøg lige ind på både den danske og den engelske hitliste, og siden de i marts annoncerede deres comeback, har de storhittet med nummeret "Shadows". Der er altså mere end god grund til at forvente sig en fantastisk fest med Alphabeat på plakaten.  

Om at genoplive klassikerne og vise de nye numre frem på Grøn siger det spændte band: 

Vores musik og Grøn må være det perfekte match. Vi er så glade for, at Grøn vil være med til at starte vores fest op igen, og vi ved, at vi sammen med publikum kommer til at sætte gang i hele pladsen. Vi glæder os til at genoplive alle de gamle hits og spille et par nye sange, og så glæder vi os til at tilbringe et par sommeruger sammen som band. Grøn bliver vores danske comeback live, og vi er klar til at vise, hvad vi kan. 

Med masser af kærlighed til Grøn, striber af hits og et af dansk musiks længst ventede comebacks er der altså lagt op til et forrygende gensyn, når Alphabeat danser og synger sommeren 2019 i gang på Grøn.