Kolding.jpg

Find vej til Grøn Kolding

Del:

Til Grøn Kolding holder vi til på Hylkedalvej, Seest, 6000 Kolding. Vi åbner koncertpladsen kl. 13.00 og lukker den igen kl. 21.30. 

 

Parkering

Til Grøn Kolding finder du parkeringen ved hovedindgangen på Hylkedalsvej. Her er der også handicapparkering. Parkering koster 40 kr.
Har du spørgsmål til handicapparkering, så læs mere her.

 

Kørselsvejledning
Kørsel til koncerten foregår primært via motorvejsafkørsel 65, Kolding Syd. Fortsæt på Tankedalsvej mod vest (væk fra Kolding). Efter ca. 3,5 km. drej til højre ad Hylkedalvej mod Kolding / øst. Fortsæt indtil koncertpladsen kommer på højre side.

 

Bus og tog
Hvis offentlig transport er mere din stil, opfordrer vi dig til at tjekke rejseplanen for at undersøge, hvordan du nemmest kommer fra din dør til koncertpladsen. 

Sydtrafik indsætter ekstra pendlerbusser, som kører fra busterminalen på Mazantigade direkte til koncertpladsen fra kl. 12 og resten af dagen. Busserne kører tilbage mod busterminalen igen, når koncerten er slut kl. 21.30. Du kan læse mere om, hvordan du nemt kommer frem til Grøn Kolding med bus lige her.

I forbindelse med Grøn Kolding har du desuden mulighed for at købe en speciel Grøn eventbillet: Der findes 3 forskellige eventbilletter, og du køber dem i Sydtrafik appen.


Grøn S (30 kr.)

Giver fri kørsel med by- og shuttlebusser i den by koncerten er i.
 

Grøn M (75 kr.)

Giver fri kørsel med by- og shuttlebusser i den by koncerten er i + lokal- og regionalbusserne på dagen i Sydtrafiks område.
 

Grøn XL (150 kr.)

Giver fri kørsel med by- og shuttlebusser i den by koncerten er i + lokal-, regional- og X-busserne på dagen i Sydtrafiks område. 
 

Tilbuddet gælder kun i Sydtrafik app'en. Billetterne skal være købt og klar inden indstigning i bussen.

Den kan kun købes i Sydtrafik app’en og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kort.

 

Fælleskørsel
Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore, hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.