Esbjerg.jpg

Find vej til Grøn Esbjerg

Del:

I Esbjerg holder Grøn til på Skibhøj. Vi åbner koncertpladsen kl. 13.00 og lukker igen kl. 21.30.

 

Parkering

Du finder parkeringspladsen ved hovedindgangen på Darumvej. 
Har du spørgsmål til handicapparkering, kan du læse mere her.

 

Kørselsvejledning

Følg motorvej E20 til den slutter i Esbjerg. Drej til højre mod Esbjerg centrum (vej nr. 24 eller E20). Kør ad Tjæreborgvej. Tag første afkørsel i rundkørslen (Jernevej). Drej til højre ved Darumvej. Følg skiltningen til parkeringsarealet.

 

Bus og tog

Hvis offentlig transport er mere din stil, opfordrer vi dig til at tjekke rejseplanen for at undersøge, hvordan du nemmest kommer fra din dør til koncertpladsen.

Sydtrafik indsætter ekstra pendlerbusser, som kører fra Nørregade til koncertpladsen. Ved hjemkørsel kører pendlerbusserne mellem Skibhøj og banegården. Du kan læse mere om, hvordan du nemt kommer frem til Grøn Esbjerg med bus lige her.

I forbindelse med Grøn Esbjerg har du desuden mulighed for at købe en speciel Grøn eventbillet: Der findes 3 forskellige eventbilletter, og du køber dem i Sydtrafik appen:


Grøn S (30 kr.)

Giver fri kørsel med by- og shuttlebusser i den by koncerten er i.
 

Grøn M (75 kr.)

Giver fri kørsel med by- og shuttlebusser i den by koncerten er i + lokal- og regionalbusserne på dagen i Sydtrafiks område.
 

Grøn XL (150 kr.)

Giver fri kørsel med by- og shuttlebusser i den by koncerten er i + lokal-, regional- og X-busserne på dagen i Sydtrafiks område. 
 

Tilbuddet gælder kun i Sydtrafik app'en. Billetterne skal være købt og klar inden indstigning i bussen.

Den kan kun købes i Sydtrafik app’en og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kort. Læs mere om, hvordan du køber eventbilletten lige her.

 

Fælleskørsel

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.