Del:

Plads til forskelle-prisen uddeles i efteråret til en organisation eller et projekt, der skaber plads til forskelle i samfundet. Prisen blev for første gang uddelt i 2016, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal modtage prisen i år.

I foråret 2017 designede Scarlet Pleasure en t-shirt fra Selected, hvor trioen fortolkede Muskelsvindfondens budskab om "plads til forskelle". T-shirten blev solgt online hos Selected samt i alle Selected-butikker. Overskuddet fra salget af t-shirten går til årets Plads til forskelle-pris.

Herudover har Grøns gæster været med til at donere penge til prisen, da alt doneret pant på Grøn '17 også går til at støtte prisen.

Det er anden gang Grøn uddeler Plads til forskelle-prisen, hvor målet er at støtte en organisation, der nedbryder fordommer og er med til at sætte "plads til forskelle" på dagsordenen.

”Vi arbejder både for at realisere visionen om Plads til forskelle hos os selv, blandt vores samarbejdspartnere; men også i samfundet generelt. Der findes masser af ildsjæle og gode projekter derude, som skaber overskud for andre. Med Plads til forskelle-prisen kan vi give en håndsrækning og dermed bidrage til at skabe et samfund, hvor der er plads til alle,” siger Theis Petersen, Indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

De nominerede organisationer bliver offentliggjort til efteråret her på siden, hvor du får mulighed for at stemme på den kandidat, du mener, fortjener at vinde prisen.